Tradiční masopustní průvod s následnou zabijačkou se letos koná v úterý 28. února od 16 hodin. V sobotu 4.března 2017 se od 19:00 koná 23.maškarní bál, v hotelu Pyramida. Podrobnosti níže v článku.

masopust

 

 

 

 

 

Masopust:

Sraz masek je v 15.45. V 16 hodin bude uděleno masopustní právo zástupcem MČ Praha 6 a průvod se vydá za náležitého veselí masek i ostatních občanů 
na svoji cestu po Bělohorské až ke KC Kaštan. Průvod doprovodí bubeníci a další hudebníci. Dorazí i kejklíř Vítek se svoji družinou a dlouhorukými Chudadly a další maškary. 
Během průvodu bude pro masky připraveno malé občerstvení. Pro účastníky masopustního veselí bude u KC Kaštan připraveno zabijačkové občerstvení s posezením, hudbou a tancem. Čerstvé jitrničky, jelita, tlačenka, polévka, guláš, bramborové placky a spirálky, trdlo a jiné, samozřejmě pivo a teplé nápoje. Deset nejkrásnějších (nejnápaditějších), dětských masek bude odměněno. Bubínky, řehtačky, trumpetky aj. s sebou.

Maškarní bál:

Letos je téma masek "ČESKÁ HISTORIE". Je přichystána i bohatá tombola (např.zapůjčení automobilů na víkend s plnou nádrží, sud piva Herold, poukazy do restaurací a prodejen, kosmetické a uzenářské balíčky atd.). Nejoriginálnější masky dostanou hodnotné ceny. Až do 2:00 bude hrát k tanci a poslechu skupina Vitamín. Vstupenky na bál, k sezení u stolu v ceně 290,- Kč je možné koupit na : www.spolekbrevnovskychzivnostniku.cz nebo v prodejně Krejčovství Ála, Bělohorská 90.

Sdružení Tejnka

         Napište nám

@