- Vytvořeno: 25. únor 2022
- Zobrazení: 463
Od ledna máme na Břevnově nové rodinné bistro, které nabízí originální kulinářský experiment: kapsa z těsta na ikonickou neapolitánskou pizzu je po upečení plněna různými náplněmi, které sice nemají s italskou kuchyní nic společného, vynikají ale mimořádnou lahodností. Šéfem PizzaBun Bistra je kuchař s praxí doma i v zahraničí a na výsledku je to znát. Kapsy plní například marinovaným vepřovým bůčkem, připravovaným metodou sous–vide a k němu přidává chutney z červené cibule, rozinky a rukolu, nebo jehněčím masem s omáčkou rajta. V nabídce je i vegetariánská kapsa a navíc si každý den můžete dát jinou polévku.
Velkou kapsu pořídíte od 135 do 195 korun, malou verzi (menším jedlíkům bohatě stačí) za 99 korun, ceny nápojů jsou velmi přátelské. Otevřeno mají od pondělí do pátku od 8 (v nabídce jsou i snídaně) do 18 hodin, otvírací doba se ale výhledově prodlouží. Těšit se můžeme také na předzahrádku, ze které nám neunikne nic z dění na našem břevnovském bulváru.
.